IJSSELSTEIN - Op zaterdag 16 Maart was het de 2e dag van de 15e maal NLDoet. Op verschillende plekken in IJsselstein kon men mee doen aan een activiteit.

Bij verzorgingstehuis Marienstein was zeemanskoor de Zingende Zalmvisser uit Ammerstol aanwezig voor een optreden voor de bewoners. De bewoners konden genieten van het optreden met een broodje kroket of haring en kibbeling. Het werd geopend door Karin Verhoeven, medewerkster van de afdeling Welzijn/Activiteitenbegeleiding.

Op de Achtersloot kon men op twee plekken mee doen aan een activiteit. Bij de wijktuin Achterveld/Groenvliet en bijen vereniging kon men helpen met het onderhoud van oa tafeltjes, bankjes en de tuin. Hier werd hulp geboden door de lokale politieke partij de LDIJ.

Aan de overkant kon men helpen bij de dierenweide met de aanleg van een eendenvijver en helpen bij alledaagse opknap klussen Bijgevoegd een aantal foto's van NLDoet in IJsselstein.

Vanwege het slechte weer was het evenement bij de kruidentuin aan de Walkade in de binnenstad naar binnen verplaatst. Onderhoud aan de speeltuin aan de Kronenburgplantsoen was sneller klaar dan verwacht. Ook de groente en beweegtuin bij de hooghe camp werden verplaatst naar binnen door de harde wind.